When hope leaves you on your own.



Det fanns en gång en glöd.
Tills regnet kom.

Jag hoppades någonstans på att allt skulle bli bra. Ett lyckligt slut. Men jag är en stor flicka nu. Jag borde veta att ingen saga slutar lyckligt. Den lilla sjöjungfrun fick aldrig sin prins. Hon tog livet av sig. Rödluvan å hennes farmor undkom inte vargen. Törnrosa å Snövit vaknade aldrig utav prinsens kyss. Romeo fick inte sin Julia. Varken Atreju, Aratax eller någon annan utav de underbara varelserna fick hjälp av Bastian. Alla försvann i Ingentinget...

" Grow up
and when you do it´s like a boring day at school.

Grow old
and when your old you die and when you die your dead

I know you wanted to grow, as a person inside
but all your dreams collide

And you´ll never find the time to make your future look
bright...

I know you wanted to grow...

Press Hold" - John Engelbert

 


Kommentarer
Postat av: Katt

Åh, men du! Vad är det som händer? Det är inte bra alltid. Kämpa på!



Krama

2010-10-16 @ 13:53:19
URL: http://catipat.blogspot.com
Postat av: malinlima

tack :)



men sluta! du är din egen prinsessa i Ditt liv, du väljer ditt slut och vill du ha ett lycklig slut saga så kan du som fan få det också. Du måste vilja sträva efter det också. Du är din egen stjärna och du måste alltid vara mån om dej själv. Sätt upp en glasbubbla runtom dej så ingen eller inget kan trycka ner dej, inte ens du själv. Stå upp för dina rättigheter som person och stå upp för ditt välmående som ska ta plats i världen. KOm igen saga du är bättre än så här, det vet jag och det borde du veta också. Om du inte gör det så får du intala dej själv en sanning varje dag tills du tror på det. Allting ordnar sej! Du lever i en verklighet men du kan välja om du vill ha ett lycklig sagoslut eller ej. det är ditt liv och det är Du som är bossen !



<3

2010-10-16 @ 14:15:55
URL: http://malinlima.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hamnade av en slump inne på din blogg och började läsa. Tycker du är så otroligt stark, önskar jag orkade kämpa som du. Fortsätt som du gör, det är du värd. Såg även efter lite läsning att vi går samma skola. Kämpa tjejen.

2010-10-19 @ 16:10:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0